Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który hosting lepszy CraftHost, TitanAxe czy FiberHost?

SamiecX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam enderchestu przereklamowany, miałem serwer nie wróce tam.

Na crafthoscie miałem szanse chwile sie pobawić na tym serwerze za "30zl", na modach był bardzo stabilny np przy setowaniu worldeditem nie bylo najmniejszych problemów.

A TitanAxe nie słyszałem możliwe, że to scam ale nie wiem. Sama ich strona patrząc np. na grafiki newsów nie wygląda zachęcająco ... jako hosting, jednak patrząc na oferte troche mało procesora oferują ale jednak za dobrą cene i do tego VPS więc możesz tam postawić NP. strone , serwer ts + mc jeżeli oczywiście dostajesz VPSA z własnym ip a nie okrojoną wersje jak np. Sored... gdzie dostajesz shella (czy jakoś tak) samemu mało co zrobisz.

Opublikowano

hahahaha xDD nie wybieraj żadnego z tych hostingów ponieważ:

- enderchest: płacisz za coś czego nie dostajesz i pisząc do boku o tym problemie bok odpisuje że to wina konfiguracji serwera a nie ich serwerów xD

- CraftHost: takie samo gówno silniki nie posiadają zabezpieczeń przez co łatwo wywalić serwer komuś.

- FiberHost: te hosting k***a jeszcze działa? xD Po kupieniu u nich serwera może się okazać że konsola może nie działać,,, serwery mogą się nie włączyć a pisząc do boku odpisuje bot że u nich wszystko działa a c***a to nie prawda... 

Polecam hosting:

- Pukawka: Dobre ceny  i stabline serwery

- LvLup.pro:  VPS KVM - Dobre ceny, stabilne VPSy które nadają się pod serwery MC i nie tylko ;] 

Na VPS KVM możesz postawić strone www ts3 i serwer mc

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

FiberHOST jest oszustwem, kupujesz serwer po jednym dniu tracisz całkowity dostęp oraz BOK nie odpowiada :D

Osobiście używam TitanAXE, lecz crafthost też jest dobrym i mocnym hostingiem.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Nie wybieraj FiberHosta. Od paru miesięcy mają problem z usługami, zero wiadomości. 

Polecam Ci Pukawke oraz LvlUP. Na obu miałem serwery gry Minecraft już niejednokrotnie i się nie zawiodłem.

Opublikowano

Serwer VPS więcej kosztuje ;)

Po co ma kupywać VPS jak nie będzie zapewne tłumów na starcie? ;D

Rozumiem to kup sobie lepiej serwer na lvlup bo się opłaca i też dobrze działa :)  

Opublikowano

Nie polecam w ogóle fiberhost. Miałem u nich serwer, maszyna padła, bok nie odpowiada, dane stracone.. szkoda gadać

PS: Maszyna na której stał serwer nie działa od sierpnia :D

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Aż normalnie dam Ci lajka :D A co do ich opinii na "stronie", to usuwają wszystkie negatywne, więc tam raczej nie poczyta człowiek jak

jest naprawdę ;)

Jeżeli chodzi o hosting: aktualnie posiadam na pukawka.pl i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolony a i cena niska 24zł/mies ;)

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

FiberHost tylko nie kupuj dużo slotów bo masz wiele pluginów na ich powiększenie.

Choćby BypassSlots

Szukasz taniego, szybkiego, stabilnego i przede wszystkim wytrzymałego serwera gier / VPS?

Discord: AidisProPlayer#4324

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...